Kodo (कोदो)
₨ 120.00
Description
- यसमा चामल र मकैभन्दा ३५ गुणा अनि गहुँभन्दा ८.७३ गुणा बढी क्याल्सियम पाइन्छ ।
- यसमा मकैभन्दा ३.७ गुणा, चामलभन्दा २.३ गुणा र गहुँभन्दा १.५ गुणा बढी आइरन पाइन्छ।
- सामान्य स्वस्थ व्यक्ति मात्र नभई बालबालिका, गर्भवती, मधुमेह, रक्तचापका बिरामीलाई समेत कोदो खानाले उल्लेख्य फाइदा पुग्ने वैज्ञानिक अनुसन्धानबाट पुष्टि भइसकेको छ।
- स्तनपान गराउनेहरूका लागि समेत यो दूध बढाउने आधार बन्छ ।
- क्यान्सर, मुटुरोग र मधुमेहबाट जोगाउँछ
Additional information
| Weight | 1 kg |
|---|





Reviews
There are no reviews yet.